Hold din næste fest på Café Sundet

Flotte lokaler til enhver fest

14
Over alt fra lokalet er der udsigt over Københavns Havn og Nordhavn.

Den udendørs café ligger lige ned til lystbådehavnen og dens liv.

Vi har plads til 150 gæster indenfor

Alle anledninger passer

17
Barnedåb – Fødselsdag – Bryllup – Sølvbryllup – Gravøl – Konfirmationer – Julefrokost – Jubilæum – Studenterfest – Firmafest – Reception – Forretningsarrangementer

Priser

18
Lokaleleje: 5000 kr. ved et lukket selskab på min. 70 gæster
Depositum: 2000 kr.?
Menu: Prisen afhænger af den valgte menu.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde eller find inspiration i menuerne nedenfor.

Vores menuer

Selskabsmenu 1: Tappas buffet

Pris pr. kuvert:  199 kr.

Oliventapanade med ristet brød
Seranoskinke med honningmelon
Røget laks
Chorizopølse med oliven butterdej
Tigerrejer på butterdej, cherrytomater, peberfrugt
Kammuslinger butterdej
Bruschetta med friske tomater og pesto
Oste
Oste, butterdej, oliven, peberfrugt
Salat , frugt

Selskabsmenu 2: Brunch buffet

Pris pr. kuvert: 199 kr.

– Mozzarellaost salat med tomater
– Grøn salat -Müsli naturel yoghurt
– Jordbærmarmelade -Oliven -Smør -Ost
– Nutella chokolade -Kogte æg med mayo, rejer
– Laks -Bacon -Røræg -Brunch pølser
– Hot wings -Frikadeller
– Brød -Rugbrød -Croissant
– Pandekage med sirup
– Kage -Chokolade fontene -Frugt
– Kaffe The Juice -Smoothie

 

Selskabsmenu 3: 3-retters menu

Pris pr. kuvert: 299 kr.

Forret:
Sæsonens suppe

Hovedret:
Ovnstegt lammekølle
– serveres med sæsonens grøntsager, kartoffelmos, langtidsbagte cherrytomater og timiansauce

Dessert:
Vælg mellem

  • Tartufo isdessert
  • Hjemmelavet tiramisu
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hjemmelavet gulerodskage
  • Hjemmelavet creme de brulee
  • Oste tallerken

Selskabsmenu 4: 3-retters menu

Pris pr. kuvert: 299 kr.

Forret :
Okse carpaccio
– serveres med ristede pinjekerner, rocula, pasto, balsamico glace, parmesan ost, cherrytomater, citron og brød.

Hovedret:
Grillet laks
– serveres med risotto, sæsonens grøntsager, rødløgskompot og safransauce.

Dessert:
Vælg mellem:

  • Tartufo isdessert
  • Hjemmelavet tiramisu
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hjemmelavet gulerodskage
  • Hjemmelavet creme de brulee
  • Ostetallerken

 

Selskabsmenu 5: 3-retters menu

Pris pr. kuvert: 329 kr.

Forret:
Hvidvinsdampede blåmuslinger
– serveres med brød og smør.

Hovedret:
Ovnstegt oksemørbrad
– serveres med sæsonens grøntsager, grillede tomater, kartofler og pebersauce.

Dessert:
Vælg mellem:

  • Tartufo isdessert
  • Hjemmelavet tiramisu
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hjemmelavet gulerodskage
  • Hjemmelavet creme de brulee
  • Ostetallerken

Selskabsmenu 6: 3-retters menu

Pris pr. kuvert: 369 kr.

Forret:
Grillet stegt jomfruhummer
– serveres med grøn salat, pesto og balsamico glace.

Hovedret:
Ovnstegt kalvemørbrad
– serveres med sæsonens grøntsager, hjemmelavede kartoffelbåde og trøffelsauce

Dessert:
Vælg mellem:

  • Tartufo isdessert
  • Hjemmelavet tiramisu
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hjemmelavet gulerodskage
  • Hjemmelavet creme de brulee
  • Oste tallerken

 

Selskabsmenu 7: 3-retters menu

Pris pr. kuvert: 319 kr.

Forret:
Lakseruller med flødeost og peberfrugt
– serveres med frisk salat,  pesto og balsamico glace

Hovedret:
Ovnstegt lammeculotte
– serveres med sæsonens grøntsager, hjemmelavede kartoffelbåde og trøffelsauce

Dessert:
Vælg mellem:

  • Tartufo isdessert
  • Hjemmelavet tiramisu
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hjemmelavet gulerodskage
  • Hjemmelavet creme de brulee
  • Oste tallerken

Julebuffet: Det store traditionelle julebord

Pris pr. kuvert: 399 kr.

3 slags sild
– karrysild med æble
– marinerede sild med løg
– kryddersild med capers
Æg med rejer
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
Røget laks med peberrodcreme
Leverpostej med bacon og champignon
Sylte med rødbeder, syltede agurker, syltede asier og sennep
Gammeldaws flæskesteg med rødkål
Traditionel andesteg med svesker
Kogte hvide kartofler, brunede kartofler
Brun sauce og andesauce
Medister
Glaseret skinke med grønlangkål
Hønsesalat
2 slags ost med kiks og druer
Frisk frugt
Ris á la mande med lun kirsebærsauce

 

Julemenu

Pris pr. kuvert: 299 kr.

Forret:
3 slags sild:
– karrysild med æble
– marinerede sild med løg
– kryddersild med capers

Hovedret:
Gammeldaws flæskesteg med rødkål
Stegt andebryst med svesker
Kogte hvide kartofler, brunede kartofler
Brun sauce og andesauce

Dessert:
Ris á la mande med lun kirsebærsauce